Despre:

Plictiseala... intra si incearca sa scapi.

Faceți căutări pe acest blog

joi, 18 februarie 2010

11-11-2011

Cu toti am auzit povesti care sustin ca sfarsitul lumii va fi undeva in 2012 ... o data mai precisa fiind 21-12-2012. Nu pot sa spun decat este doar o speculatie pentru ca apar tot felul de povesti care pot conduce la aceste afirmatii. De exemplu "marele" NOSTRADAMUS afirma ca sfarsitul lumii va veni in 2436, economia mondiala se va prabusi, oamenii vor trai 200 de ani. Progresele medicinii vor prelungi durata de viata medie a omului la 200 de ani. O persoana de 80 de ani va arata ca una de 50, spune profetul se vor muta in alte sisteme solare si numarul homosexualilor va creste de patru ori.
Astfel m-am gandit la ceva legat de numarul 11 :niste intamplari stranii pe care pot fi prevestitoare ale sfarsitului lumii pe data de 11-11-2011( va cadea se pare intr-o vineri ziua in care Iisus Hristos si-a dat duhul pentru a invia dupa 3 zile).Stiu ca e o prostie dar am incercat asta, am cautat diverse documentatii am pus cap la cap si au iesit multe lucruri stranii la suprafata.
Ar trebui sa incep de la anul 0 (Nasterea Domnului) care se pare ca defapt nu este anul 0.Anul 11 î.Hr. pare a fi anul în care a fost vizibilă cometa Halley, identificată cu "Steaua Magilor". Cronici chinezeşti menţionează apariţia unei supernove în anul 5 î.Hr. Astăzi, majoritatea cercetătorilor preocupaţi de această problemă înclină să-i dea dreptate lui Kepler, care, în 1606, a emis ipoteza că Steaua Magilor n-a fost de fapt nici cometă şi nici supernovă, ci aspectul pe care l-a luat pentru observatorul pămîntean din Asia Mică şi Mesopotamia tripla conjuncţie a lui Jupiter şi Saturn în constelaţia Peştilor. Aceasta ar fi explicatia unul din motivele misterioase ale numarului 11.
O parte din marele dezastre recente au o legatura stransa cu numarul 11. De aici pot considera importanta numarului "maestru"(numar format din aceleasi cifre).1) New York City are 11 litere.
2) Afghanistan are 11 litere.
3) Ramsin Yuseb (teroristul care a amenintat distrugerea celor 2 edificii in 1993)are 11 litere.

4) George W Bush are 11 litere. Asta poate fii o coincidenta dar acum lucrurile devin mult mai interesante.
1) New York este statul numarul 11.


2) Primul avion care s-a abatut asupra celor 2 edificii avea numarul 11.
3) Cursa de avion cu numarul 11 avea 92 pasageri la bord.

9 +2 = 11
4) Si cursa zborului numarul 77 s-a abatut asupra celor 2 edificii si avea la bord 65 pasageri. 6+5 = 11
5) Tragedia a avut loc in data 11 Septembrie, mai bine zis: 9/11.
9+1+1=11
6) Ziua si luna tragediei sunt identice cu numarul de telefon al poliziei in America 911. 9+1+1=11.
Simpla coincidenta??? Continua sa citesti…
1) Numarul total de victime in toate avioanele implicate a fost de 254.

2+5+4= 11
.
2) 11 Septembrie este cea de-a 254 zi din calendar. Inca o data 2+5+4=11.
3) Exploziile din Madrid s-au intamplat in data de 3/11/2004. 3+1+1+2+4= 11.
4) Tragedia din Madrid s-a intamplat dupa 911 zile de la cea din America 9+1+1=11….
Acum este momentul in care lucrurile devin si mai misterioase.
Unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Americii, dupa linii si stele, este Acvila.
Urmatoarea strofa este luata din Coran, cartea sacra a Islamului.Sta scris ca fiul Arabiei va trezi o teribila Acvila. Puterea Acvilei se va simti in toate pamanturile lui Alah, in timp ce anumite persoane vor tremura de disperare dar in fond se vor bucura: pentru ca puterea Acvilei va curata pamanturile lui Alah si va fii pace.
Printre evenimentele istoriei recente care au fost prezise de Nostradamus se numara atacul terorist de la World Trade Center din 11 septembrie 2001, in urma caruia turnurile gemene au fost distruse; Al-II-lea Razboi Mondial, caderea Zidului Berlinului si chiar asasinarea presedintelui Kennedy. Tot din catrene s-a ajuns la concluzia ca au fost prezise cutremure importante, incalzirea globala si inundatii.

Pentru Romania anul 2011 va fi un an ciudat, cu 3 eclipse:o eclipsa partiala de Soare si doua totale de Luna.
Prima eclipsa a anului 2011 va fi o eclipsa partiala de Soare

Eclipsa se va produce in dimineata zilei de 4 ianuarie 2011 si va o eclipsa partiala mare. Aceasta va fi prima din cele patru eclipse partiale de Soare ale anului 2011. Maximul se va produce la Bucuresti la ora 10.35 cand eclipsa va avea magnitudinea 0.75 iar Soarele va fi acoperit 67.5%.

Eclipsa Partiala de Soare din 4 ianuarie 2011 - va o eclipsa partiala cu magnitudinea maxima de 0.8572. Eclipsa se va observa in Europa, jumatatea nordica a continentului african si jumatatea vestica a Asiei.
A doua eclipsa a anului 2011 va fi o eclipsa totala de Luna

In seara zilei de 15 iunie 2011 din Romania se va observa o frumoasa eclipsa de Luna a carei faza totala va dura 1 ora si 40 de minute. In Romania Luna va rasari doar cu cateva minute inainte de inceputul eclipsei partiale. Maximul eclipsei se va produce la ora 23.12.37 - ora de vara a Romaniei.

Eclipsa Totala de Luna din 15 iunie 2011 - se va vedea in intregime din estul si sudul Africii, sudul Asiei si Oceanul Indian. Eclipsa se va vedea partial (la rasarit sau apus) in Australia, Europa si America de Sud.

A treia eclipsa a anului 2011 va fi tot o eclipsa totala de Luna

Ultima eclipsa vizibila din Romania in 2011 va fi tot o eclipsa totala de Luna care de aceasta data se va vedea doar partial. Aceasta se va produce pe 10 decembrie 2011. Luna va rasari in Romania in timpul eclipsei totale. Maximul eclipsei va avea loc la ora 16.31.46 (ora de iarna a Romaniei). Eclipsa totala dureaza 52 de minute si 16 secunde.

Eclipsa Totala de Luna din 10 decembrie 2011 - va putea fi vazuta in intregime din Asia (exceptie facand zona vestica), Australia si Oceanul Atlantic. In rest eclipsa se va vedea la rasarit in Africa si Europa iar la apus in America de nord.
Am mai gasit date confrom carora sfarsitul lumii ar fi chiar mai devreme sau deja trebuia sa se produca...insa acum este vorba de data de 21-10-2011:Prin harul lui Dumnezeu şi extraordinara milă, El ne avertiează ceea ce va face. 21 mai 2011 va începe această perioadă de 5 luni de chinuri îngrozitoare pentru toţi locuitorii pământului. Va fi 21 mai când Dumnezeu va ridica din morminte pe toţi cei ce au murit vreodată. Cutremurele vor distruge lumea întreagă şi pământul nu va mai acoperi uciderile (Isaia 26:21). Oamenii care au murit ca indivizi salvaţi vor experimenta învierea trupurilor lor şi imediat vor părăsi această lume pentru a fi cu Domnul pentru totdeauna. Cei ce au murit nesalvaţi se vor ridica de asemenea, dar numai pentru a răvăşi trupurile lor neînsufleţite pe faţa pământului. Moartea va fi pretutindeni.

De asemenea, Domnul accentuează aceste 5 luni îngrozitoare de distrugere în versetul final al Geneza capitolul 7:

Geneza 7:24 Apele au fost mari pe pămînt o sută cincizeci de zile.

Cinci luni după 21 mai 2011 va fi 21 octombrie 2011. Se întâmplă ca şi 21 octombrie 2011 să fie de asemenea ultima zi a Biblicei Sărbători a roadelor (ţinută în acelaşi timp cu Sărbătoarea secerişului). Roadele este ţinut în a şaptea lună a calendarului Hebrew. Felul în care vorbeşte Dumnezeu de această sărbătoare în Biblie este foarte important:

Exodul 23:16 …şi să ţii sărbătoarea strângerii roadelor, la sfârşitul anului, când vei strînge depe cîmp rodul muncii tale.

Exodul 34:22 Să ţii sărbătoarea săptămînilor, a celor dintâi roade din secerişul grîului, şi sărbătoarea strîngerii roadelor de la sfîşitul anului.

Sărbătoarea roadelor/ secerişului a fost declarată a fi „sfârşitul anului” chiar dacă se afla în luna a şaptea în Hebrew, ceea ce nu este sfârşitul anului. Motivul pentru această împlinire spirituală a acestei sărbători este sfârşitul lumii. Data de 21 octombrie 2011 va fi ultima zi a Sărbătorii roadelor şi de asemenea ultima zi a existenţei pământului. Biblia descrie ce se va întâmpla pe 21 octombrie 2011 în următorul pasaj:

2 Petru 3:10 Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu troznet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură, şi pămîntul, cu tot ce este pe el, va arde.

Împreună cu întreaga lume şi univers, toţi cei care au păcătuit împotriva lui Dumnzeu şi au fost lăsaţi în urmă vor fi înghiţiţi de foc şi vor fi distruşi pentru eternitate.

Nu vreau sa sperii pe nimeni dar vreau sa cred ca sfarsitul lumii nu a fost prezis de nimeni ci sunt doare pure coincidente(oare?).Vom trai si vom vedea ca nimic nu e adevarat ci speculatiile pot sa apara din multe directii insa se pare ca degeaba (de ex. in anul 2001 s-a considerat ca prin intrarea in noul mileniu va veni sfarsitul lumii insa nu a fost asa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu